• امروز : جمعه - ۱۰ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 1 December - 2023
0

‌🔸شبکه ایران اینترنشنال بعد از …

  • کد خبر : 144217
  • 04 مهر 1402 - 10:30
‌🔸شبکه ایران اینترنشنال بعد از …

    ‌🔸شبکه ایران اینترنشنال بعد از وقفه‌ای چندماهه، پخش برنامه‌های خود را از استودیوی جدید در لندن از سر گرفت. ۲۹ بهمن‌ماه سال گذشته، ایران اینترنشنال پس از تهدیدهای تروریستی مجبور شد پخش تلویزیونی خود را به طور موقت از دفتر لندن به شکل کامل به واشینگتن منتقل کند. @VahidOOnLine 🔸ارتش اوکراین روزدوشنبه از […]

 

‌🔸شبکه ایران اینترنشنال بعد از … 292431001695711605

 

‌🔸شبکه ایران اینترنشنال بعد از وقفه‌ای چندماهه، پخش برنامه‌های خود را از استودیوی جدید در لندن از سر گرفت.
۲۹ بهمن‌ماه سال گذشته، ایران اینترنشنال پس از تهدیدهای تروریستی مجبور شد پخش تلویزیونی خود را به طور موقت از دفتر لندن به شکل کامل به واشینگتن منتقل کند.
@VahidOOnLine

🔸ارتش اوکراین روزدوشنبه از حملات هوایی گسترده روسیه به مناطق مختلف اوکراین با استفاده از پهپادهای ساخت جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
ارتش اوکراین می‌گوید که پدافند هوایی این کشور بامداد دوشنبه ۱۹ فروند پهپاد «شاهد» ساخت ایران و ۱۱ موشک «کروز» را منهدم کرده است.
مقامات اوکراین روز دوشنبه، سوم مهر، همچنین گفتند که حمله هوایی یکشنبه شب روسیه به منطقه اودسا در جنوب اوکراین به زیرساخت‌های بندری این منطقه، از جمله سیلوهای ذخیره غلات، به شدت آسیب زده است.
به گفته فرماندار این منطقه، این انبار حدود یک هزار تن غلات را در خود جای داده بود.
@VahidHeadline

🔸روسای‌جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان روز دوشنبه سوم مهر در منطقه خودمختار نخجوان که بخش جداافتاده‌ای از جمهوری آذربایجان است و بین ایران، ارمنستان و ترکیه قرار دارد با هم دیدار کردند.
گزارش‌ها حاکی است که الهام علی‌اف و رجب طیب اردوغان در مورد ایجاد یک گذرگاه زمینی بین دو کشور که از جنوب ارمنستان می‌گذرد با هم گفتگو کرده‌اند. احتمالا برگزاری این دیدار در منطقه نخجوان که می‌توان سرپل چنین گذرگاهی باشد بی‌دلیل نبوده است.
@VahidHeadline
علی اف در سال ۱۴۰۰ تهدید کرد که چنین کریدوری را «خواه ارمنستان بخواهد یا نه» ایجاد خواهد کرد.
مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران پیشتر گفته‌اند با هر تلاشی برای قطع مرز زمینی ارمنستان با ایران مقابله می‌کنند.
این در حالی است که هزاران تن از ارمنی‌تباران منطقه قره‌باغ کوهستانی در پی ورود نیروهای جمهوری آذربایجان به این منطقه، در حال ترک خانه و سرزمین تاریخی خود هستند و تلاش می‌کنند خود را به ارمنستان می‌رسانند.
@VahidHeadline

🔸عربستان سعودی اعلام کرد که قصد دارد به نظارت سطحی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر برنامه‌ هسته‌ای خود پایان داده و از این پس بازرسی همه‌جانبه این نهاد را خواهد پذیرفت. آژانس از سال‌ها پیش خواستار این تغییر بود.
برنامه هسته‌ای عربستان سعودی درحال حاضر نوپا است ولی قصد دارد با توسعه آن، غنی‌سازی مواد هسته‌ای حساس از جمله غنی‌سازی اورانیوم را آغاز کند.
با توجه به این که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، در سال‌های اخیر بارها تاکید کرده است که در صورت دستیابی ایران به جنگ افزار هسته‌ای عربستان سعودی نیز آن را حق خود می‌داند، معلوم نیست برنامه هسته‌ای رياض در فازهای بعدی تا چه حد توسعه خواهد یافت.
@VahidHeadline

🔸اوکراین می‌گوید فرمانده ناوگان روسیه در دریای سیاه در حمله موشکی روز ۳۱ شهریور به مقر این ناوگان در شبه‌جزیره کریمه «کشته شده است».
همزمان، رئیس‌جمهور این کشور اعلام کرد که کی‌یف تانک‌های آبرامز آمریکا را دریافت کرده است.
@VahidHeadline

🔸دولت ایتالیا روز دوشنبه سوم مهر خبر داد مسینا درانو، یکی از بی‌رحم‌ترین سرکردگان مافیا، که به ارتکاب چندین قتل محکوم شده بود و در ماه ژانویه پس از حدود ۳۰ سال تعقیب دستگیر شد بر اثر سرطان درگذشته است.
او ۶۱ ساله و هنگام بازداشت به سرطان روده مبتلا بود.
یکی از جرایم سنگین او طراحی ترور دو دادستان بخش مبارزه با مافیا به نام جیووانی فالکونه و پائولو بورسلینو در سال ۱۹۹۲ بود که جامعه ایتالیا را تکان داد و پیگرد و سرکوب شبکه مافیای سیسیل را تشدید کرد.
@VahidHeadline

📡 @VahidO

لینک کوتاه : https://mamlekate.net/?p=144217

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.