
وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرد تشدید فشار بر جمهوری اسلامی موجب کاهش ارزش پول عراق شده و از وقتی بانک فدرال نیویورک در نوامبر برای مقابله با قاچاق دلار به ایران نظارت سختگیرانهای اعمال کرده، بیش از ۸۰ درصد نقل و انتقالات بانکی عراق مسدود شده است.
بر اساس این گزارش، این مبادلات بانکی در برخی روزها به ۲۵۰ میلیون دلار میرسید اما اکنون به دلیل نبود اطلاعات کافی درباره مقصد ارسال پول، امکان مبادله مسدود شده است.
در گزارش این روزنامه آمریکایی تاکید شده که این سیاست جدید بانک فدرال نیویورک که در اساس برای تشدید فشارها بر جمهوری اسلامی اتخاذ شده، عملا موجب کاهش ارزش پول عراق و تضعیف اقتصاد این کشور شده است.
وال استریت ژورنال نوشت که مقامهای دولت عراق این عامل غیرمترقبه را مقصر تضعیف پول ملی خود میدانند که موجب افزایش قیمت مواد غذایی و کالاهای وارداتی شده است.
@VahidOOnLine
📡 @