⚫️ فایل صوتی_ جلسه ستاد بحران …

⚫️ فایل صوتی_ جلسه ستاد بحران قم. با حضور نماینده ویژه رهبری . ۱۵ اسفند۹۸ در این جلسه محمدی عراقی، نماینده ویژه خامنه ای در قم پیامی را از سوی خامنه ای قرائت کرد، که در آن خامنه ای دستور داده : روحانیون می توانند به صورت جهادی وارد امور درمانی شوند!! سپس یکی از
⚫️ فایل صوتی_ جلسه ستاد بحران قم. با حضور نماینده ویژه رهبری . ۱۵ اسفند۹۸
در این جلسه محمدی عراقی، نماینده ویژه خامنه ای در قم پیامی را از سوی خامنه ای قرائت کرد، که در آن خامنه ای دستور داده : روحانیون می توانند به صورت جهادی وارد امور درمانی شوند!!
سپس یکی از مدیران بیمارستانهای قم گفت: ما الان برای پزشک و پرستار، ماسک و لباس نداریم و پزشک ما خودش زیر اکسیژن می رود!
سپس یک آخوند از شاگردان تبریزیان ( شیاد طب اسلامی) صحبت می کند که در ابتدا با یکی از پزشکان بر سر مدرک تحصیلی او جدال لفظی رخ می دهد.
وی با حمله به وزارت بهداشت گفت:
_در تاریخ اسلام سابقه ندارد که شما ۱۲۰ فوتی قم( ناشی از کرونا) را بدون غسل و کفن خاک کردید! خدا روشکر که با پیام رهبر جلوی آن گرفته شد.
_با چه مجوزی حرم امام رضا را با “الکل” شستید؟
محمدی عراقی با حمایت ضمنی او می گوید از امروز جلسات همکاری ( اجباری) بین پزشکان و شیادان طب اسلامی برگزار می شود!
بدون شک ممانعت از قرنطینه قم، و پیامد آن، گسترش #فاجعه_کرونا در ایران، به خاطر دخالت های آخوندهای بیسواد و شخص رهبر در اموریست که هیچ تخصصی در آن ندارند.
#الو
برچسب ها :الو ، فاجعه_کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰